What more can I say? I love you


Lite bilder från igår..inga på Ronja tyvärr

             


                 

Littlest things

Har varit och köp lite gulliga presenter till min lilla söta kusin som fyller 1!! Oj vad tiden går fort, kändes som det inte var så länge sedan man gick och väntade på att den lilla gullungen skulle komma till världen. Imorgon ska vi fira hennes första födelsedag någonsin. Synd bara att jag kommer missa nästan halva...måste jobba på A-lagsmatchen. Imorgonbitti har vi våran sista match för säsongen. Och, jag är fortfarande förkyld..men ska spela ändå!! 



What can I say

Ikväll blire FEST!!
Har precis varit på stan och fixat biobiljetter som vi skall ge Ronja. Svårt att komma på nått annat roligt att ge bort, så det fick bli det. Får hoppas att det blir kul ikväll, även fast jag känner mig lite otaggad..men får försöka tagga lite för Ronjas skull.


SPORTLOV!

Gick sista dagen i skolan idag innan sprotlovet. Alla lektioner som vi egentligen skulle ha imorgon har vi arbetat in, så inge skola imorgon och inte heller på hela nästa vecka. Imorgon är planerna på att vi skall fira Ronja, som fyller 18 :)

Åhhhhh jag vill också fylla 18! nästan ett helt halvår kvar ju...


mys med

Träning idag(trotts förkylning) måste ju komma igång nångång. Sen så ni då blir det mys kväll med Älsklingen. Vi skall kolla lite film och äta lite popcorn.

Kom och tänka på en sak..när jag säger popcorn, så uttalar jag det pocorn. Alltså jag säger inte P:et. Undra om det är många som säger samma sak? Kanske bara jag som är lite speciell. Kom iallafall och tänka på det nu när jag skrev popcorn.

nej, på med träningskläder nu!


jobbig dag

 
skulle bara vilja sova bort den här dagen. Har absolut ingenting att göra idag, förutom att vänta på att Hampus ska komma hit. Usch är lite små deppig över att helgen redan snart är över. Tänkte att är man deppig kanske det är skönt att skriva lite om sisådär nått.

Tankarna om sommarlov går och ekar i huvudet. Hur kommer sommaren 2010 bli? just nu känns det nästan som att det inte kommer bli någon varm sommar i år, men jag hoppas på det bästa :) Ska förhoppningsvis också tjäna lite pengar i sommar, så att man har råd att hitta på lite saker. Just nu känns det ju nästan som att pengarna bara försvinner även fast man inte handlar nått. Får väl stå ut med det. 
Tänk vad härligt det hade varit att gå ut i sommarvädret med barfota och gå ner till den varma sanden och bara njuta. 

Kanske man skulle gå och titta på någon sorlig film, och bli ännu deppigare.


Att säga ordet hata vore en bra ide.

Jag har klagat mycket på min förkylning nu, men helvetet försvinner ju aldrig!! Och jag har bestämt mig för att jag skall klara av att spela match idag, även om jag inte mår särsligt bra. Kommer glömma bort att jag är sjuk sen när jag väl står på planen, är bara lite orolig på hur det kommer bli efter.

Matchen börjar kl 17.30 i södervärnshallen, kom dit ochj kolla vetja!


Familje mys

FREDAGS MYS! ligger just nu och myser med familjen i soffan. Mysfaktor 100! med tända ljus och lite godsaker. Varför umgås man egentligen inte mer med familjen? mår verkligen så bra av såna här kvällar. Dom är det bästa jag har + Hampus.

Ska fortsätta med mysandet nu :)


Trött

Jag är sjukt trött på min förkyldning just nu..Jag ljuger inte om jag säger att jag varit förkyld nu i en månad. Den går upp och ner hela tiden. Jag som aldrig är sjuk annars. Nej, ge mig lite mer solljus så borde det bli bättre.

I måndags var det 5 månader med Älsklingen. Tror ni inte att han åkte hela vägen från norrköping i måndags, bara för vår skull. Det är det finaste någon någonsin gjort för mig. Han åkte hem igen i onsdags, men kommer hem nu igen på söndag :) Har lite planer på att gå på bio och se FARSAN, har hört att den ska vara ganska rolig.

Jaa, vad händer idag. Är ledig idag från skolan. Är grymt sugen på att gå till gymmet och gyma lite, men så fort jag anstränger mig så börjar jag hosta. ÅHHHHH vill träna! antingen ska jag skita i min dumma förkylning, eller se till att bli frisk. Har en viktigt match imorgon, så borde kanske spara krafterna till den.




/A

Skin sol skin!

känns inte riktigt som att snön är speciellt välkommen här längre. Alla tjatar om att de är trötta på snön, och jo jag kan verkligen hålla med dom. jaja de är naturensgång eller vad man ska säga. Slut pratat om de.

Igår Lördag. Åkte ut till hemse för att spela match mot hansahoburg. det gick väl sådär. Har glömt att berätta att jag i Fredags fick en skridskor i ansiktet så fick ett jack vid näsan. inte så allvarligt men kunde ha gått illa. Iallafall så gick det bra att spela även fast jag var lite orolig för att någon skulle komma åt min näsa. Efter matchen var det duschen som gällde direkt, hade bråttom iväg för att träffa en gammal klasskamrat som bor på fastlandet nu. Sen gick jag, EH,EH,J och M till affären och handlade lite mat. Ett packet ben´s an jerry´s blev det också. Mums!
Sen hemma vid J, lagade vi mat och hade det trevligt. Tack för en riktigt trevlig kväll igår brudar.

Idag får vi se vad som händer. vill nog bara ta det lugnt.

/A


RSS 2.0