I just wanna stay with you

Sitter hemma hos Hampus och väntar på att han ska komma hem! Sånt får man stå ut med om man ska ha en hockeyspelare till pojkvän. Ska nog städa och göra det lite fint, så blir han lite överraskad sen när han kommer hem.
Får se sen vad vi hittar på för mysigt sen ikväll :) Borde egentligen plugga lite nu också, känns som jag missat en hel del i skolan när jag varit sjuk. Jaja, måste ta tag i det annars blir det väldigt jobbigt.

Nu väntar disken..




H. Älskar dig

Broken strings

Var något utav allt du sa sant? Orden du skrev om att det alltid skulle vara vi? hur blev det med dom..
Allt vi varit med om, alla skratt vi haft, alla tårar vi delat, Alla minnen..
Jag orkar inte, när du inte ens försöker. Vi har olika tankar om saker, vi vill inte samma saker med vårat liv, vi är helt enkelt egentligen rätt olika. Måste den olikheten skilja oss åt? I dina ögon tycker du jag försändras, men du ska veta i mina ögon är du inte heller den samma. Vi klarar oss utan varandra, det verkar vara de du vill.

Vi är två, två som förlorar.

Fööörkyld..

Min förkylning vill verkligen inte släppa :(
Är rätt deprimerande med tanke på att jag ska till Hampus på Torsdag. Vill gärna inte vara sjuk när jag är vid honom, men han har lovat att han ska ta hand om mig. Hoppas bara inte han får en chock när han ser min svullna röda näsa. jaja, kan inte deppa för de. Ska bli så otroligt skönt att få träffa honom igen. Får alltid en sån varm känsla i bröstet när jag ser honom. my one and only

Juste..Min lilla syster fyller år idag! Ett stort grattis till henne. Släkten har varit här ikväll och firat henne. 

nej hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan. Det är sjukt men jag vill faktiskt till skolan imorgon! 
Är så trött på att vara hemma. Tiden går så sakta då. 

morsningkorsning



  
 Syrran ´..var rätt lätt att hitta bild på henne. ungen tar ju tusen bilder på sig själv. Söt är du!

Söndag

Har inte skrivit nått här på ett tag nu, men har varit rätt upptagen med annat.
I lördags var de innebandy som gällde i stort sätt hela dagen. Började morgonen iallafall med att färga håret, blev riktigt nöjd. Lite mer gyllenblond än innan. Tänkte testa och färga det brunt, men vågade inte..jaja kanske nästa höst eller nått. I sommar ska jag iallafall vara blond.
När jag precis var klar med håret, så åkte jag iväg till slite för att spela innebandy match mot Vallstena.
Tyckte inte att det gick så speciellt bra på den matchen..själv hade jag lite småbråk med domaren, vilket jag ångrar nu..Skulle ha skitit i att jag tyckte att han dömde som ett spann med skit. Äsch de kan jag ju inte ändra på nu. 
Sen på kvällen åkte jag hem till en kompis som fyllde 18..(ännu ett halv år kvar tills man själv gör de.. vilket suger) 

SEN idag har det inte hänt så speciellt mycket..har städat ur min garderob (Ett måste) Ikväll ska jag nog sätta mig i soffan med en kopp te och se någon bra film..Skola imorgon!

/A

Home from school

Förkylningen verkar inte vilja släppa. Har varit hemma från skolan hela dagen. Min lilla syster var också sjuk, så vi har haft det rätt mysigt tillsammans hemma. Även om vi båda är sjuka. Känns rätt skönt att vi för en gång skulle gör något tillsammans, känns som ju äldre vi blir ju mer kommer vi ifrån varandra. 
Visst de kanske känns så, men jag vet att hon alltid kommer finnas där för mig. Hon är ju en av mina bästa vänner, även om vi har olika uppfattningar om saker och bråkar om det mesta. 

Nej, imorgon måste jag tillbaka till skolan. Har ett omprov i matte som behövs göras! Måste börja ta tag i skiten nu. 

/A 

Game day

Söndag idag. Rummet är så gott som klart kan nog flytta in där igen redan ikväll. Ikväll vid 7 har vi match mot hansahoburg. Kan bli en väldigt rolig match med tanke på att Elinpelin och jag ska spela emot varandra, hahah! Hoppas på en härlig vinst ikväll. Tråkigt bara att jag börjar bli riktigt förkyld :( men får släppa allt de sen ikväll. Och ja, jag vet att man inte ska spela när man är sjuk..men kan jag fortfarande springa utan att svimma så är jag inte sjuk. RIKTIGT TAGGAD IDAG!

 


Fredags mys

Ikväll har jag äntligen fått måla klart mitt rum :) Blir ju jätte bra!! Ska ännu måla lite små saker till, men de får jag fixa imorgon om jag hinner. Farfar fyller år imorgon så ska spendera dagen i Hablingbo(en timmes bilåkning)
Men, vi ska förhoppningsvis inte vara där hela dagen. Vill bli klar med rummet nu. Kanske kan lägga upp en bild på de när det är klart ;)

Nej, nu ska jag äta lite god mat sen blir det mys med familjen :)

/A

Baby, I love you


4 månader idag, och det ska bli många många fler!

Finding love is beautiful, but finding your true love is something so beautiful that you can´t discribe it.

I don´t wanna miss a thing

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment of treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever


Helg!

ÄNTLIGEN FREDAG!
Hade sovmorgon imorse, började inte försen 9.30. Det är lite jobbigt att gå till skolan när man bara har två lektioner. Som idag så hade vi först företagsekonomi(visst rätt viktig lektion) sen hade vi gympa och då åkte vi bara pulka. De var riktigt roligt. Kul att få göra något lite barnsligt ibland. eller är de verkligen barnsligt att åka pulka? 

Nu sitter jag och väntar på att mamma kommer hem, så att jag kan få måla klart mitt rum någon gång! Börjar bli trött på att sova i vardagsrummet nu efter en vecka. Får se till att jag får flytta in i rummet igen till söndag iallafall. Hoppashoppas  

 /A


Första men inte sista.



Detta blir mitt första inlägg i min första egna blogg. Blir väl så att jag skriver de som faller mig in.   För att starta upp det hela kan jag ju kanske berätta lite om dagen idag.   En precis vanlig skoldag, som började med en seg morgon med spanska. sen fortsatte skolan som vanligt..inget speciellt precis. Hahahh hade min första psykologi lektion idag, och de var väl lite intressant. Tror iallafall det kommer bli lite mer förståligt än filosofi. På psykologin fick vi titta på en bild, på en kille och sedan försöka föreställa oss om vem han var. Det är egentligen riktigt sjuk vilka fördomar man har om människor. Om en person har ett visst utseende så är han/hon på ett speciellt sätt. Kan ju vara bra att lära sig hur vi människor tänker.    

Jaja, ska jag snart säga hejdå till bloggen för idag. 
-Imorgon blir det pulka åkning i skolan.  
-Börjar dagen imorgon också med sov morgon :)
    /A

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0