Hmm.

Hela tiden ska man göra dessa jobbiga och avgörande beslut. det kan vara små saker som leder till stora. som tex. jag borde gå och plugga men istället sitter jag framför datorn. vad händer om jag nu inte pluggar ikväll..alltså helt enkelt skiter i det? Jo, jag drar ut på det, och sätter mig och pluggar kvällen innan provet. vilket ger mig bara dåliga resultat.
Måste börja tänka mer framåt än att bara låta allt få gå som det går.

Ska vara duktig nu och plugga lite. ekonomi blir det. låter ju väldigt spännande?

/A

Livet består av en massa prövningar

Tänker inte längre vara så deppig. Men det är väl de folk tycker om att läsa. när det går dåligt för andra. Jag vet själv att det blir intresantare när man inte hela tiden klarar av att vara perfekt, eller perfekt? vem fan är de? 

Har tänkt mycket den här veckan, och förstår att livet ska bestå av en massa prövningar. Det kommer också bli så att man förlorar vänner och hittar nya. Man finner kanske mer och mer sig själv, och då kan man inte ha kvar en massa folk som gör en till någon annan. Jag känner iallafall att jag är mer mig själv nu än förut. Skulle inte vilja byta ut något eller någon.


/A



Det är inte lätt när det är svårt.

Som kanske några märkte på förra inlägget, så är allt lite deppigt och svårt just nu. Har ingen lust direkt att berätta allt här.
Kan väl säga så här att man tror man känner någon riktigt bra sen visar den sig vara någon annan. Är det inte rätt konstigt egentligen att det går att ljuga för den man verkligen tycker om. Hur klarar man av att se personen rätt in i ögonen och gömma hela sanningen.?  


Det är bara du som kan fixa till oss igen.. 




Nobody said it was easy

Finns dom dagarna som man känner sig som ett litet frö mitt ute på en gräsplätt omringad av en meters djup snö. Man vet inte vad man ska göra, och man vet inte var man ska ta vägen. Det går inte att gro. Allt känns bara mörkt och kallt.. Sen för att få bort mörkret och kylan, behövs solljus och värme. Vad gör man när man fått värmen men ännu inte sett solljuset. Klarar man då av att leva utan den?

Många misstag görs under livets gång, men det är dom största misstagen vi aldrig glömmer. Dom sätter sig liksom på hjärnan. Gör det svårt för en att finna och känna riktig lycka. Misstag är sånt man vill få ogjort. försvinna. Dom går inte att gömma undan. Vi försöker hela tiden inte göra dom, men ändå sker dom.
Är ett misstag bara en miss man gjort i livet eller? eller är det större än så.

Det går inte att vara tre när man ska vara två. en förlorar eller så förlorar alla. Bättre med två vinnare och en förlorare som har chans att kunna vinna någon annan.

Dålig upptadering!

IGÅR var det 6 månader med Hampus! Alltså ett helt halvår. Tiden går rätt fort ändå. Blev tillsammans den 15onde september, kunde kanske ha valt ett bättre datum med tank på att det aldrig är helg när vi firar. Jajaj, är glad att det blev vi då iallafall. :p

Har inte haft en sån här bra dag som det var idag på länge :)
-engelska läraren var sjuk, så jag slapp redovisa ett arbete som bara var halv klart.
- riktigt mysigt vårväder. 
-vårjackan på. (var kanske lite kallt, men blev ändå glad att kunna ha den igen.  
- ringde och fixade sommarjobb. arbetsintervju på Fredag!
- Vi sålde vårat hästsläpp, vilket vi har försökt sälja sen vi flyttade till stan.

Tack vare allt det så känner jag mig lite extra glad idag ! 

Det lilla minuset i det hela är att vi har så oerhört mycket att göra i skolan just nu. Prov och uppsatser hit och dit.

/A


School

Sitter i skolan. Känns som det kommer bli en lång dag. Slutar kvart över tre, och sen kanske jag skall på extra spanska. Fast fick veta idag att jag ligger på G+ i spanskan :O Jag som verkligen varit riktigt kass på de förut. Blev ju lite glad när läraren sa att jag troligen kommer klara betyget G eller mer om jag ligger i lite. Får se hur det blir med det, ett G ska jag ha iallafall.

ska springa iväg till svenska nu. Skriver sen nångång kanske.

Hmm

Måste försöka komma på något sätt att göra bloggen lite intressantare känner jag. Men varför egentligen? hahah. Äh kör på som vanligt.

Har varit en mindre intressant dag idag, så inge vidare och berätta om den då. Kan ju berätta en kul grej som hände i söndags när jag åkte båten.
Jag satt i min vilstol och plötsligt sätter sig en helt främmande kille sig brevid mig. (hade inte platsen brevid mig)
Han satt sig iallafall där. Sen från ingenstans så frågar han hur det är med mig? WHAT?
-Hur är det med dig nu för tiden kajas?(han)
-ehhhhhh? Jag heter inte kajsa. (jag)
"killen blir väldigt röd i ansiktet"
Oj förlåt, du var väldigt lik henne.
Sen gick han. Hahahaha Nått utav det roligaste jag varit med om!
Och det var ingen liten kille heller. (alltså han var ungefär lika gammal som jag)

Slut skrivet om de nu. Ska hoppa in i duschen sen väntar DHW.





Broken.

Det går skit med pannkakorna! Och jag kan verkligen bli så besviken på vissa personer ibland...

:)

Har spemderat två jätte mysiga dagar i stockholm med famlijen. Vi har bland annat sett Alice i underlandet i 3D, riktigt häftigt. Nu sitter jag hemma i Hampus lägenhet och väntar på att han ska kom hem från sin praktik. (dåligt att man inte får gå på praktik när man går samhäll tycker jag. skulle vara skönt att få slippa skolarbetet ett tag. )

Ska iallafall försöka laga pannkakor ikväll, hahaha. får se hur det går.

Nej, ska väl försöka hinna med att göra lite skolarbete innan han kommre hem.

sportlov

Imorgon blir det en liten trip till stockholm :) Sen Norrköping på onsdag!

RSS 2.0