Hoppsan..skärpning?

Två veckor sen jag bloggade sist. Blir så svårt att ha tid till det nu, när man börjat jobba. idag är jag iallafall ledig och hemma, så då tänkte jag skriva några rader.

Har hunnit med en del saker nu på två veckor, även fast mesta tiden bestått av jobb. Hade inte så stora förväntningar på midsommar i år, men blev riktigt roligt! Härliga människor och fint väder bjöd kvällen på. tråkigt nog massa mygg också..fick väl sisådär en 30 myggbätt på midsommar. Helgen efter det var det vadstuck. Började kvällen med ett mycket härligt gäng av människor. Sen bar det av till Garda. Mycket glädje och trevligheter blev det där också..tråkigt bara att det var så många småttingar där. Alltså såna som är 4 år yngre än en själv. Annars var helgen bara lugn.. eller mamma och pappa var iväg på fastlandet på lördagen och köpte en sportbil..jätte snygg! får se till att fixa körkortet nu, så att jag får ut och glida i den.

Idag klockan ett har jag bokat tid på nyans. Får se om jag ska göra en liten förändring med mitt hår? Lär inte våga när jag väl sitter där. härligt också att första lönen kommer idag. behövs!


RSS 2.0